Cadeau.nl Kerst-feestwinkel.nl Bestel.nl

Cadeautips moeder

Je moeder is misschien wel de belangrijkste persoon die je een cadeautje moet geven. Maar vaak ook een van de lastigste personen om iets voor te bedenken. Je moeder moet een cadeau van waarde krijgen, iets dat niet per se veel geld hoeft te kosten maar wel uitdrukt hoe veel je van haar houdt. Zo'n cadeau is niet altijd makkelijk om te verzinnen. Hoewel je uiteindelijk toch zelf zult moeten kiezen of een cadeau bij je moeder past, noemen wij hieronder een aantal tips die jou kunnen helpen een uniek en goed cadeau voor je moeder te bedenken.

Voorbeeldcadeaus voor je moeder

Hieronder volgt een lijstje met een aantal voorbeelden van cadeaus die je je moeder zou kunnen geven rond de feestdagen. Houd zelf rekening met het type dat je moeder is, en of ze dit cadeau leuk zal vinden!

  • Een manicurebehandeling. De meeste moeders houden wel van een beetje luxe, maar vinden een dergelijke behandeling te duur om zelf te betalen of om er zelf een afspraak voor te maken. Als je je moeder eens laat verwennen voor de feestdagen, zal zij zich gewaardeerd voelen en zonder schuldgevoel de behandeling kunnen ondergaan.
  • Een shaker voor het maken van marinade, kruidenmixen en dressings. Dit is een erg handige keukentool die je moeder zeker prettig zal vinden om te gebruiken. Tip: let wel op met het geven van keukencadeaus, je moeder moet niet denken dat zij alleen gewaardeerd wordt voor wat ze in de keuken doet.
  • Een massage/nekkussen. Misschien heb je je moeder wel eens horen klagen over nek- of rugklachten, maar is ze te trots om ermee naar de dokter te gaan. Een nekkussen zou haar kunnen helpen tijdens het relaxen. In ieder geval zal ze waarderen dat jij haar klachten hebt opgemerkt!
  • Een mooi schilderij op basis van een foto. Misschien nog nooit van gehoord, maar een schilderij laten maken op basis van een aangeleverde foto is echt enorm mooi. Zie voor mogelijkheden de schilderij shop van Uw schilderij; Ook voor andere schilderij mogelijkheden.
  • Fotolijsten. Fotolijstjes zijn in heel veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Kleine lijstjes met verschillende foto's erin, maar ook grote lijsten die aan de wand opgehangen moeten worden. Leuk om te geven in combinatie met een fotoshoot die je bijvoorbeeld samen met je broer of zus hebt gedaan. Dan heeft ze direct een foto voor in de lijst!

Foto op Plexiglas