Kerstversiering Cadeau.nl Cadeautips kinderen

Cadeautips vader

Een goed cadeau vinden voor je vader is erg belangrijk. Je hebt je leven lang cadeaus gekregen van je vader, nu is het jouw beurt om iets terug te doen. Maar waarom is je vader nu net de meest lastige persoon om een cadeau voor te kopen? Met onderstaande cadeautips voor je vader, kun jij jaar na jaar een verrassend leuk cadeau voor je vader kopen!

De gelegenheid en het type cadeau voor je vader

Welk type cadeau geschikt is hangt af van een aantal factoren. Zo is het belangrijk om na te denken over voor welke gelegenheid je cadeau bedoeld is. Is het voor vaderdag? Dan koop je iets anders dan voor Sinterklaas en Kerst. Er zijn veel leuke gadgets te krijgen, zoals een Ibed, een Scratch Map en een Pizza Schaar, maar deze cadeaus zijn wellicht minder geschikt voor als je echt een keer groots wilt uitpakken voor je vader. De meest originele cadeaus zijn vaak niet eens dingen om te geven, maar dingen die jullie samen moeten gaan doen zoals terreinrijden of motorrijden (ook als je een meisje bent!). Ook zijn gepersonaliseerde items erg leuk, dingen met foto's erop van zijn (klein)kinderen of jullie eigen gezin. Je vader doet misschien wel alsof hij niet zo sentimenteel is, toch ziet iedere vader zijn kinderen graag!

Meer cadeautips vader voor kerst en sinterklaas

Cadeaus waar je vader echt iets aan heeft? Neem bijvoorbeeld de volgende tips:

  • een klok voor op zijn kantoor of werkkamer;
  • een ritje in een Ferrari
  • abonnement op een tijdschrift naar keuze, bv VI, Autoweek, Men's health of een fietssport tijdschrift zoals het Wielermagazine voor de startende wielren liefhebber;
  • voetbalkaartjes voor een spannende wedstrijd;
  • Autopoets producten, bv autoshampoo van Kenotek via de HBS Carcleaning poetsspullen webshop. Bestel Kenotek voor professioneel autopoets resultaat;
  • een dvd box, tip: kijk hier voor de goedkoopste DVD voor dvd's van bijvoorbeeld concerten of spannende films;

Of bovenstaande cadeautips een succes zijn, dat hangt af van waar je vader van houdt, maar dat weet je zelf natuurlijk wel in te vullen. 

 

Shop Online