Kerst-feestwinkel.nl Cadeau.nl Cadeautips kinderen

Cadeautips vriendin

Dat mannen meer moeite hebben met het verzinnen van een cadeau voor hun vriendin dan andersom, blijkt uit het aantal aanvragen op onze website. We worden namelijk steeds vaker gevraagd om cadeautips voor een kerstcadeau voor iemands vriendin. Er bestaan natuurlijk verschillende soorten vriendinnen, namelijk beste vriendinnen, maar ook je geliefde. Voor alle soorten vriendinnen hebben we cadeautips.

Kerstcadeau vriendin (geliefde)

Afgezaagde cadeaus als bodylotion en parfum kunnen niet echt meer, hier ziet je vriendin zo doorheen. Wat wel leuk is, zijn verrassingen.

  • Neem haar mee ergens naartoe, waarvan ze zelf niets af weet. Er zijn tegenwoordig vele dagaanbiedingen verkrijgbaar die complete weekendjes weg aanbieden, en voor een voordelig tarief verkrijgbaar zijn. Hier hoeft je vriendin niet eens iets vanaf te weten. Boek een weekendje weg - Vakantiehuis huren online.
  • Laat iets bezorgen. Dit is een tijdje uit de mode geweest, maar de bezorgservice is weer helemaal terug! Dit komt o.a. omdat tegenwoordig alles bezorgd en online besteld kan worden, niet alleen meer een bos rode rozen maar alle soorten cadeaus.
  • Denk vooral goed na. Waar heeft je vriendin het vaak over? Wat wil ze graag hebben? Grote kans dat ze iets al heel vaak gezegd heeft. Dames vinden het belangrijk dat je naar ze luistert, en dit is de reden waarom!

Kerstcadeau vriendin (beste vriendin)

Je beste vriendin ken je door en door. Je weet precies waar ze van houdt, en wat ze absoluut niet wil hebben. Je weet dus ook wat voor een moeilijk persoon ze is om een cadeau voor te kopen. Met onderstaande cadeautips voor je beste vriendin sla jij zeker niet de plank mis!

  • Wellness uitje. Ga samen met haar naar een wellnessarrangement, bijvoorbeeld een sauna of een thermaalbad. Misschien doen jullie dit al heel vaak, dan is het leuk dat jij deze keer betaalt. Hebben jullie dit nog nooit gedaan, dan zal het een leuke verrassing voor haar zijn!
  • Een surprise party. Dit is altijd grappig, omdat de meeste mensen aangeven dit echt niet te willen. Als de party goed is georganiseerd zal je vriendin een hele spontane en leuke avond hebben.
  • Fotoshoot. Een fotoshoot van jullie samen is een leuke manier om jullie vriendschap vast te laten leggen. Bovendien hebben jullie dan eindelijk een goede foto van jullie samen, in plaats van die gekke gezichten in fotohokjes of tijdens het stappen.