Wellness cadeau Cadeautips moeder Sinterklaas decoraties

Cadeautips werknemers

Niet alle cadeaus zijn even leuk om te geven. Soms heb je ook zakelijke cadeaus nodig. Een goed cadeau voor je medewerkers verzinnen is niet altijd even makkelijk, zeker als je je personeel niet zo goed kent.

Laat iemand anders zakelijke cadeaus kopen!

Een handige tip, waarvan veel werkgevers regelmatig gebruik maken, is dat zij een ander de zakelijke cadeaus voor het personeel laten kopen. In sommige gevallen wordt er letterlijk een ander naar de winkel gestuurd, en soms wordt het samen gedaan. Er bestaat tegenwoordig ook zoiets als 'cadeaumanagement'. Je huurt dan iemand in die het cadeau uitzoekt, naar de winkel gaat, de cadeaus inpakt én ook nog eens bedenkt! Voor zo'n cadeaumanager betaal je dan een vast bedrag per medewerker, bijvoorbeeld.

Zakelijk cadeaupakket tijdens de feestdagen

Een veelgemaakte keuze is een cadeaupakket. Denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket. Dit is vaak een veilige en hele goede keuze, omdat de medewerker zo zeker iets krijgt wat hij of zij kan gebruiken. Tegenwoordig zijn er bovendien zeer unieke kerstpakketten verkrijgbaar. Niet meer alleen een fles wijn of een koffer, maar juist hele leuke themapakketten zoals wellness, rituals, speciaal voor mannen en speciaal voor vrouwen. De pakketten zitten dan vol met leuke cadeautjes, afgestemd op de ontvanger. Een kerstpakket of cadeaupakket is zeker het beste zakelijke cadeau rondom de feestdagen.