Cadeautips vader Bestel.nl Cadeautips vriendin

Decoratie

Decoraties zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo bestaan er wanddecoraties, bloemen en planten, decoraties in de vorm van verlichting, en nog veel meer. Bovendien kunnen decoraties worden onderscheiden per kamer. Er zijn speciale woonkameraccessoires verkrijgbaar, of juist versieringen voor buiten. Deze website gaat uiteraard over decemberdecoraties, die er ook in alle soorten en maten zijn. Er zijn extreme decoraties voor mensen die graag groots uitpakken, maar ook hele subtiele versieringen waarmee je de feestdagen in huis haalt, zonder direct je hele woning te verbouwen.

Decoratie tips

Wil je je woning een beetje (of juist heel veel) versieren in de maand december, dan hebben wij een aantal decoratie tips voor je. Om inspiratie op te doen kun je ook kijken in de vele tijdschriften die in de maanden november en december worden uitgebracht.

Wil je meer decoratie tips voor de maanden november en december? Lees dan vooral even verder op deze website, er volgt nog veel meer!

Artikelen

Kerstversiering

Tegenwoordig bestaat kerstversiering niet meer alleen uit een paar mooie felle kerstballen en wat takjes hulst. Je kunt de meest unieke kerstdecoratie vinden in woonwinkels, maar ook bloemenwinkels. Wanneer je je creativiteit de vrije loop wil laten, kun je ook zelf aan de slag gaan. Neem bijvoorbeeld een mooie grote vaas, waar je wat lange takk

Lees meer...

Sinterklaas decoraties

Op het internet of in fysieke winkels is van alles te krijgen in het thema Sinterklaas: niet alleen versieringen, maar ook accessoires en zelfs kleding (denk aan zwarte pieten pakken of verkleedpakjes voor kinderen). Erg leuke dingen als je kinderen hebt, maar als je je huis liever niet in een speeltuin verandert, dan zoek je misschien wat meer

Lees meer...