Cadeautips moeder Bestel.nl Sinterklaas decoraties

Kerstversiering

Tegenwoordig bestaat kerstversiering niet meer alleen uit een paar mooie felle kerstballen en wat takjes hulst. Je kunt de meest unieke kerstdecoratie vinden in woonwinkels, maar ook bloemenwinkels. Wanneer je je creativiteit de vrije loop wil laten, kun je ook zelf aan de slag gaan. Neem bijvoorbeeld een mooie grote vaas, waar je wat lange takken in plaatst. De takken kunnen worden versierd met kerstballen in pastelkleuren en mooie linten. Dit is een kerstboom anno 2015! Wanneer je meer houdt van traditionele kerstversiering, kun je kiezen voor een kerstkrans. Deze kun je vervolgens modern aankleden met piepschuim bollen die je wikkelt in diverse kleuren wol. Voor de stapel kerstkaarten die je ieder jaar ontvangt is ook een originele oplossing. Je kunt ze bijvoorbeeld in de vorm van een kerstboom ophangen. Neem een lint en bevestig dit op de plek waar je de kaarten wil gaan hangen in de vorm van een kerstboom. Binnen deze zelfgemaakte kerstboom kun je met stukjes plakband je kerstkaarten ophangen. Zoals je kunt zien bij de bovenstaande trends is er voor ieder wat wils!

Hieronder volgen nog enkele leuke kerstdecoratie tips.

Kerstdecorate tips

Ieder jaar bestaan er natuurlijk nieuwe trends op het gebied van kerstdecoratie. Een aantal trends van het moment en leuke kerstversiering tips:

  • een eigen gemaakte kerstboom. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door wat dikkere houttakken om en om op elkaar te stapelen in de vorm van een kerstboom. Het hout kun je dan leuk versieren. Je kunt ook een eigengemaakte kerstboom tegen de muur maken, met wat (houten) plankjes. Zo wordt het echte kerstboom kunst aan uw muur! Dat is eens wat anders dan een reguliere kunst kerstboom die is versiert.
  • Kerstkleuren. Kerstkleuren zijn allang niet alleen maar groen en rood, tegenwoordig kun je met iedere kleur een echte kerststijl creëren. Kies dus gewoon een kleur die jij mooi vindt en die bij jouw smaak past en koop je kerstdecoraties in die kleuren.
  • Verlichting. Natuurlijk is ook bij kerstverlichting de trend tegenwoordig ledverlichting. Kies voor jouw kerstboom dus ook ledverlichting of lightstrips met een warme kleur en een betaalbare prijs. Ook lightstrips zijn zeer sfeervol mits juist toegepast. En de prijs van lightstrips is ook nog een aangenaam laag.

Met de kerstversiering van tegenwoordig haalt iedereen de mooiste versiering in huis!