Kerstversiering Kerstpakketten als waardering Wellness cadeau

Sinterklaas decoraties

Op het internet of in fysieke winkels is van alles te krijgen in het thema Sinterklaas: niet alleen versieringen, maar ook accessoires en zelfs kleding (denk aan zwarte pieten pakken of verkleedpakjes voor kinderen). Erg leuke dingen als je kinderen hebt, maar als je je huis liever niet in een speeltuin verandert, dan zoek je misschien wat meer 'volwassen' Sinterklaas decoraties.

Feestelijke Sinterklaas decoratie

Wil je toch echt feest in huis halen met Sinterklaar versiering? Dan zijn er genoeg Sinterklazen, (nep)cadeautjes of zwarte pieten in huis te halen. Ook kun je een mooie sfeerhaard neerzetten voor wat extra verlichting en sfeer. Artikelen zijn verkrijgbaar voor ieder budget. Ook slingers en vlaggenlijnen zijn erg leuk om je huis in feestelijke stemming te krijgen. Wil je niets aan het plafond ophangen, dan kun je ook wanddecoraties of muurversiering kopen. Heb je kinderen? Dan is het natuurlijk nog het allerleukste om de zelfgemaakte creaties van je kinderen in huis neer te zetten.

'Volwassen' Sinterklaas versiering

Zijn al die kleurrijke, kinderversieringen niets voor jou? Ben je op zoek naar een 'volwassen' manier om je huis een Sinterklaas versiering te geven? Ook dan zijn er genoeg manieren:

  • Zet wat kommetjes met Sinterklaassnoep door het hele huis. De kommetjes, die je al had, passen gewoon bij jouw huisstijl, maar de inhoud, het Sinterklaassnoep, zorgt voor een bijzondere Sinterklaassfeer.
  • Met het zelf maken van Sinterklaas decoraties kom je nog 't verst. Neem bijvoorbeeld een glazen pot, stop er een beetje jutezak omheen en vul de pot met pepernoten. Doe er eventueel nog een gekleurd lintje omheen, en zet een paar potten bij elkaar. Dit is een hele mooie versiering die er evengoed erg stijlvol uitziet.
  • Kandelaren met pepernoten. Neem twee (of meer) wat hogere kandelaren, met bijvoorbeeld glas daaromheen, en vul deze met pepernoten en ander sinterklaassnoep. Zet daarin de hoge kaarsen, en je Sinterklaas decoratie is compleet!

Voor meer Sinterklaas versiering tips kun je contact met ons opnemen. 

Sinterklaas en zwarte pieten kostuums, feestartikelen, versiering en kado's bestellen