Bestel.nl Cadeautips vriendin Cadeautips kinderen

Wellness cadeau

In de decembermaand staat het bol van de leuke activiteiten, staan feestdagen als Sinterklaas en kerst centraal en zul je wellicht wat samen gaan doen met familie of vrienden. Tijdens deze feesten zal het vast voorkomen dat je wel eens een surprise avond hebt gehouden. Het is vaak dan een hoop moeite om te bedenken wat iemand leuk vindt om te krijgen. Je kan dan gaan voor een standaard kerstcadeau, maar het is altijd leuker om iets origineels te geven. Daarom is het geven van een wellness cadeau wellicht iets voor jou!

Even helemaal ontspannen

Het geven van een wellness cadeau is een zeer aangenaam cadeau. Je zorgt ervoor dat de ontvanger even helemaal kan ontspannen en tot rust komt. Heb je geen idee welke sauna de voorkeur heeft van de ontvanger? Dan hoef jij je geen zorgen te maken. Met een Sauna & Wellness cadeau kun je namelijk op veel verschillende plekken in Nederland terecht. De bon is voor 2 personen waardoor de ontvanger niet alleen hoeft te gaan, maar een dagje op pad kan met een vriend of vriendin. Je maakt dus niet alleen de ontvanger gelukkig!

Hoeveel kost zo'n cadeau?

Een wellness cadeau kun je zelf zo duur of goedkoop maken als je wilt. De bon is namelijk op te waarderen vanaf een bedrag van 10 euro tot een maximum bedrag van 150 euro. Hierbij komt een gratis themaverpakking zodat je het cadeau ook in stijl kunt geven. Het idee dat je veel geld hoeft uit te geven aan zo'n cadeau is dus niet helemaal waar. Jij hebt zelf in de hand hoeveel geld je in de cadeaukaart wilt steken wanneer je deze aan iemand cadeau wilt doen voor een dagje wellness.

Hoe werkt een wellness cadeau?

Een wellness cadeau is heel gemakkelijk in gebruik. Iedereen heeft weleens een cadeaukaart mogen ontvangen. Het proces dat je doorloopt met een cadeaukaart is vergelijkbaar met een wellness cadeau. Jij kan je dagje wellness online reserveren bij een aangesloten resort. Meestal staan de aangesloten resorts aangegeven op de website van de cadeaukaart aanbieder of je kunt ze op de verpakking van de cadeaukaart vinden. Het reserveren is niet verplicht, maar wel verstandig zodat teleurstellingen voorkomen kunnen worden. Je neemt vervolgens de cadeaukaart mee wanneer je een bezoek brengt aan een van de resorts. Deze kun je afgeven tijdens het afrekenen en de korting zal daarna automatisch verrekend worden. Ook handig om te weten; je kunt de cadeaukaart in één keer gebruiken of juist opdelen in diverse kleinere bedrag.

Meer wellness info op: Shopwellness voor een wellness kado